Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, belépőjegyet rendelne az általunk szervezett előadásokra töltse ki a mellékelt űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Városunkról

Monor közel 18 ezer lakosú Pest megyei város, kistérségi központ. A 4-s főút mellett, a Ferihegyi repülőtértől 20 km távolságra található.A főváros közelsége nagyban befolyásolja mindennapjainkat. A kiváló közlekedés lehetőséget ad arra, hogy az itt élők élvezzék a közeli világváros minden szolgáltatását, kínálatát, ugyanakkor otthonaikban csendes, nyugodt környezetben pihenhessenek. A könnyen elérhető munkahelyek, a jól képzett munkaerő, az utóbbi években megerősödött helyi kis és középvállalkozások hatására a foglalkoztatottság sokkal jobb az országos átlagnál. A közelben épülő M0 körgyűrű, a teljes közmű ellátottság új lehetőségeket kínál a telephelyet kereső vállalkozásoknak.

Jól működő bölcsőde, óvodák, általános és középiskolák, zeneiskolák, nyelviskolák biztosítják a közel négyezer fiatal nevelését, oktatását. Sportlétesítményeink a labdajátékoktól a küzdősportágakon át az úszásig lehetőséget nyújtnak a testmozgásra, a versenyszerű sportolásra. Sportegyesületeink tagjai sikeresen szerepelnek a különböző bajnokságokban. 1995-ben elnyertük a kosárlabda városa kitüntető címet.

A városi piac, a kiskereskedések, a diszkontáruházak kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő portékát.

A Strázsahegy lankáin a szőlők, a pincék között jelentős a szőlőtermesztés, a borászkodás, lehetőséget teremtve a fizetés kiegészítésre, a tartalmas közösségi életre, a hagyományok ápolására. Mindezt helyi Gazdakör és Borrend segíti, szervezi. A strázsahegyi pincefaluban ritkaságszámba menően közel 1000 pince található. 2009. tavaszán adták át az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvényt, mely tematikáját tekintve a hazai szőlészetet, borászatot, illetve a helyi értékeket és hagyományokat hivatott bemutatni. A tanösvény gyalogosan egész évben járható. A kiindulópontok autóval is megközelíthetők.

Városunk honlapja bemutatja mindazt, amit (900 éves) városunk múltjával, jelenével és jövőjével kapcsolatban érdekesnek, fontosnak tartunk. Igyekszünk lehetőséget biztosítani a könnyebb ügyintézésre, tájékoztatást kívánunk adni a közérdeklődésre számot tartó eseményekről, döntésekről. A fórum módot ad a kérdések felvetésére, és természetesen az ötletek megismertetésére is. Hogy milyen a város, hogy milyen az emberek közötti kapcsolat, az csak rajtunk múlik. Ezeken az oldalakon is lehetőségünk van arra, hogy bizonyítsuk, a Monoron élők törekednek arra, hogy jó közösségben, kultúrált környezetben éljenek.Megjelenés ideje: 2012 máj. 29.

Az Echo Televízió legszebb magyar települést kereste. Panorámakép településünk mindennapjairól.

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Autómentes Nap
| Rendezvények

Autómentes Nap

Az Európai Mobilitási Hét keretében

TICKET portal jegyértékesítő pont
| Hírek

TICKET portal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Rendezvényének lehetséges helyszíneiDr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.Képzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2017 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.