Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bérelhető faházak

Bérelhető faházak

Bérelhető faházak

Cégünk új szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére. Az idei évtől bérelhető társaságunktól a 2011. adventjére készült öt darab árusító faház. A faházak fenyőből készültek, lazúrral kezeltek és bordó zsindellyel fedettek. Alapterületük 3x2 méter. A faházak egy darab kettős elosztóval és világítással ellátottak, eladói oldalán egy két méter széles pult alakítható ki.

A bérletet megelőzően a bérlővel minden esetben bérleti szerződést kötünk, mely tartalmazza a bérlő adatait, a bérleti és állítási díjat. A faházak szállítása és állítása kizárólag az általunk megbízott alvállalkozóval történhet!

Egy faház bérleti díja 8.000 Ft+ÁFA/nap (24 óra időtartamra). A faházat 12.000 Ft+ÁFA/faház díjért állítjuk, mely tartalmazza a Monorra szállítást és az állítás-bontás költségét. Monoron kívüli állítás esetén 240 Ft+ÁFA/km díjért szállítjuk.
A részletekért hívja a 06-29/410-409-es telefonszámot!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Anyatejes világnap
| Rendezvények

Anyatejes világnap

A Védőnői Szolgálattal szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az anyatejes táplálás világnapja alkalmából a Művelődési Házba!

WELLHELLO
| Rendezvények

WELLHELLO

Szervezésünkben az ország egyik legismertebb zenekara Monorra is ellátogat, hogy telt házas koncerttel örvendeztesse meg rajongóit!

képmozaikok

galéria megtekintése
Zongorát a városnak - jótékonysági koncert - 2008.09.12.Magyar Kultúra Napja - 2010.01.22.A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje - 2011.11.25.Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Az X-faktor sztárjai Monoron - 2011.07.01.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.