Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, belépőjegyet rendelne az általunk szervezett előadásokra töltse ki a mellékelt űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Idősek világnapja

Az ENSZ először 1991-ben rendezte meg az Idősek Világnapját, azóta minden év október 1-jén megemlékezünk a Földön élő mintegy hatszázmillió 60. életévét betöltött emberről.

Városunk idén is megemlékezik október elsején a monori Szép korúakról. A Vigadó Nonprofit Kft. ezúton hívja meg Önöket, Monor Város Önkormányzata által, az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepségére, melyet 2017. október 1-jén 15 órakor rendezünk a monori Művelődési Központban (Bocskai u. 1.).

Köszöntőt mond Dr. Zsombok László Monor város polgármestere.


A rendezvényen műsort ad az Alma Latina együttes Magyar Csaba közreműködésével.
A legendás énekes idén töltené be 70. életévét. Az Alma Latina együttes Máté Péter legszebb dalaiból állították össze tiszteletére az emlékműsorukat, melynek a "Máté Péter él!" címet adták. A bővített felállásban a legendás Express együttes alapító tagja, billentyűse, Magyar Csaba is közreműködik. Ő sokat turnézott Máté Péterrel még a 70-es években.

Az ünnepségen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a Vigadó portáján személyesen vagy telefonon a 06-29/413-212-es telefonszámon tudnak megtenni.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
TICKET portal jegyértékesítő pont
| Hírek

TICKET portal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Kiss Kata Zenekar: Érik a szőlő - zenés őszi mulatság
| Rendezvények

Kiss Kata Zenekar: Érik a szőlő - zenés őszi mulatság

képmozaikok

galéria megtekintése
Pleszkán emlékkoncert - 2012.03.30.Gershwin Show Mocsári Károllyal - 2013.03.23.Húsvéti kézműves és Mese Mátyás királyról - 2009.04.08.Bimbó Tamás kiállítása - 2013.04.Zsírosné Marika gobelin készítő
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2017 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.