Idén is volt PikNik Mozi és FröccsSzombat!

Július 22-én a Tavas parkban került megrendezésre a monori FröccsSzombat, de a rendezvény nem merült ki a finom borok kóstolásában. A településre látogatott a PikNik Mozi is, mely remek szabadtéri moziélményt nyújtott a látogatóknak, de a lelkes játékosok az Óriás Társasjáték Parkban is kipróbálhatták magukat.

A szabadtéri mozizás minden pillanata egyedülálló és hatalmas élmény, különösen, ha a lakosok egy kiváló rendezvény keretein belül, piknikkel és borkóstolással egybekötött filmnézéssel tölthetik az időt.
A Monorra látogató PikNik Mozi keretein belül egy hatalmas, több, mint 9 méter széles és 7 méter magas vászon várta a nézőket, ezen élvezhették a filmkedvelők a Macskafogó című nagysikerű klasszikust.
A kényelmesebbek és a korán érkezők padon ülve, míg a romantikusabbak a saját pokrócukon fekve élvezhették a filmnézést a csillagos ég alatt. Volt, aki saját, teletöltött piknikkosárral érkezett, de volt, aki a helyszínen szerezte be nassolnivalóját és finom borát.

Természetesen a kisebbekről sem feledkeztek el a szervezők: a délutáni gyermekprogramokról a Vigadó csapata és Hevesi Imi bácsi, míg a hideg fröccsökről a monori borászok gondoskodtak. Hevesi Imi bácsi interaktív gyermekműsorral és zenés ráhangolódással készült a rendezvényre. A gyermekek a Gulliver Birodalom Óriás Társasjátékait próbálhatták ki.