Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ELMARAD! Román Sándor „Fun Fiction” című produkciója

február 17. @ 18:00 - 20:00

‼️ELMARAD‼️
A Fun Fiction produkciót bemutató társulat időszakos ellehetetlenülése miatt a február 17-i monori előadás elmarad. A jegyek a vásárlás helyén visszaválthatóak.
Megértésüket köszönjük!
 
A Tixa.hu-n vásárolt jegyek kizárólag online, a Tixa felületén válthatók vissza, a Vigadó jegypénztárában vásárolt jegyek a Vigadó jegypénztárában válthatók vissza.
 
Tixa jegyvisszaváltás: https://tixa.hu/visszaterites

 

Román Sándor egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen. A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja. Román Sándor legújabb darabjában rengeteg humorral és fergeteges táncokkal kerül bemutatásra ezen klasszikusnak számító történet, amely még a legborúsabb napokon is vidámságot és nevetést csal a nézők arcára.

 

Jegyek elérhetőek a Vigadó emeleti jegypénztárában, vagy a tixa.hu oldalon!

Részletek

Dátum:
február 17.
Időpont:
18:00 - 20:00

Helyszín

Monor Városi Sportcsarnok
Balassi B. u. 25.
Monor, Pest 2200 Magyarország