Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Művészeti napközis tábor


Művészeti napközis tábor a Művelődési Házban

 

Várunk Téged is Monoron, a Vigadó Kulturális és Civil Központ által szervezett művészeti napközis táborba! Július 9. és 13. között minden nap 8:00-16:30-ig más-más programokkal várjuk a jelentkezőket. A résztvevők számára tízórait és meleg ebédet biztosítunk.  Tervezett foglalkozások: néptánc, modern tánc, zene, kézműves foglalkozások, sport délelőtt az uszodában és a sportpályán, autóbuszos kirándulás. 

 

Jelentkezési korhatár: 7-16 éves kor között. További információ kérhető a 06-29/413-212-es telefonszámon vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen. A tábor részvételi díja: 19.000 Ft /egy családból a második és a többi jelentkezőnek 15.000 Ft (amely magába foglalja naponta a kétszeri étkezést, uszodabelépőt, a kirándulást és a foglalkozások eszközeinek árat).


Jelentkezni a Vigadó Nonprofit Kft. irodájában személyesen lehetséges június 15-ig, az alábbi linken található  jelentkezési lap kitöltésével: JELENTKEZÉSI LAP.
 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
EDDA Művek
| Rendezvények

EDDA Művek

Újabb legendás hazai zenekar Monoron!

KALÓZ KALAND
| Rendezvények

KALÓZ KALAND

Monor Városi Gyereknap

képmozaikok

galéria megtekintése
Monor Városi Gyereknap Mándoki Halász Zsóka kiállítása - 2013.09.Pest Megyei Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.Városközpont átadás - 2012.12.16.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.