Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bérelhető faházak

Bérelhető faházak

Bérelhető faházak

Cégünk új szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére. Az idei évtől bérelhető társaságunktól a 2011. adventjére készült öt darab árusító faház. A faházak fenyőből készültek, lazúrral kezeltek és bordó zsindellyel fedettek. Alapterületük 3x2 méter. A faházak egy darab kettős elosztóval és világítással ellátottak, eladói oldalán egy két méter széles pult alakítható ki.

A bérletet megelőzően a bérlővel minden esetben bérleti szerződést kötünk, mely tartalmazza a bérlő adatait, a bérleti és állítási díjat. A faházak szállítása és állítása kizárólag az általunk megbízott alvállalkozóval történhet!

Egy faház bérleti díja 8.000 Ft+ÁFA/nap (24 óra időtartamra). A faházat 12.000 Ft+ÁFA/faház díjért állítjuk, mely tartalmazza a Monorra szállítást és az állítás-bontás költségét. Monoron kívüli állítás esetén 240 Ft+ÁFA/km díjért szállítjuk.
A részletekért hívja a 06-29/410-409-es telefonszámot!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Gy. Erdei Júlia kiállítása - 2013.07.Betlehemes játék - 2010.12.18Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2012.06.24.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje - 2011.11.25.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.