Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

KALÓZ KALAND

| 14:00

KALÓZ KALAND - Monor Városi Gyereknap
2018. május 27. 14:00-18:00
Monor Városi Sportcsarnok (Balassi B. u. 25.)


Idén ismét új helyszínre, a Városi Sportcsarnokba várjuk a gyerekeket és családokat gyermeknap alkalmából, május utolsó vasárnapján! Egész délután izgalmas kalóz kalandok várják az érdeklődőket:

-          interaktív játszóház a kalózbirodalomban

-          kalóz kamion a Kézenfogva Alapítvány közreműködésében

-          Kincs ami nincs címmel koncert gyerekeknek  

 

Megismerheted a Művelődési Házban működő csoportjainkat, melyekbe szeptembertől ismét várunk majd mindenkit!

 

Ügyességed „gyermek nagyságú” felfújható pónilovaglásban és „ember nagyságú” élőcsocsóban bizonyíthatod! Csocsóversenyre várjuk családok és  csapatok jelentkezését! Természetesen idén is lesz hagyományos légvár; kézműves foglalkozás; faesztergályos bemutató; rendőrségi és mentős játékok; pólófestés és helyi termékek vására.    A Vigadó Kulturális és Civil Központ, és a Monori Sportcsarnok Üzemeltető Nonprofit Kft. közös rendezvényén a sportcsarnok titkait, közönség elől elzárt helyiségeit is megismerhetitek!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 14:00
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Alma együttes Monoron!Adventi kiállítás - 2011.12.Borvidékek Hétvégéje2 - 2013.06.8-9.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.