Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Telt házas események sora zárta a beltéri rendezvények időszakát

Sikeres időszakon vagyunk túl, az elmúlt két hónapban több telt házzal futó programot szerveztünk Monoron. A közelgő szabadtéri időszak előtt rövid visszatekintést ajánlunk az irántunk érdeklődőknek. Május közepén a Strázsahegyi Tekerővel szabadtérre költözik programkínálatunk, a beltéri események sorát Berecz András pénteki estje zárta. Mint köztudott, a Vigadó épülete ad helyet a polgári szertartásoknak városunkban, így a telt házas események helyett ifjú párok és ünneplő násznép veszi birtokába a Vigadót.


A Városi Sportcsarnok megnyitóját követően március 3-án érkezett szervezésünkben Monorra a Neoton zenekar. Az új középületre ekkor először – de nem utoljára – kerülhetett ki jelképesen a „teltház” tábla. Március első felében a Művelődési Házban izgalmas kiállítást szerveztünk: egy hát alatt, több mint 800-an látták a fizika csodáit bemutató tárlatot. Március 19-én Pál Feri atya előadása volt a következő esemény, ami telt házat vonzott a Városi Sportcsarnokba. A hónapot húsvét előtt két remek hangulatú előadás zárta a Művelődési Házban –  400 gyermek tapsolta végig Nyulcsi Julcsi kalandjait.

 


Április első szombatján a családos látogatók által jól ismert Alma zenekar érkezett a Vigadóba; második szombaton pedig Dombóvári István estjén töltötte meg a közönség Dísztermünket. Örömmel tölt el bennünket, hogy a Dumaszínház első évadában négy előadás is telt házzal ment le, így biztosan mondhatjuk, hogy ősztől folytatjuk! Múlt héten a fiataloknak szervezett Pest megyei hangversenysorozat záró koncertje következett – rögtön három is, hiszen egy napon három alkalommal érkeztek monori diákok hozzánk.

 

A közelgő időszakban sorra tesszük közzé a nyári programokat. Hamarosan az összes idei koncert dátumát és fellépőjét is elárulhatjuk, érdemes követni bennünket facebookon és rendszeresen ellátogatni honlapunkra!       

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

KALÓZ KALAND
| Rendezvények

KALÓZ KALAND

Monor Városi Gyereknap

képmozaikok

galéria megtekintése
Betlehemes játék - 2010.12.18Tánc-Zene - a Táncművészeti Egyetem Balett tagozata - 2009.11.10.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.Szüreti Sokadalom - 2009.10.03.Angyali üdvözlet címmel adventi kiállítás Kruchió László munkáiból - 2012.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.