Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Előzetes programjainkról

A közeledő tavasz egyben a hamarosan beköszöntő szabadtéri programokat is jelenti Monoron, addig azonban változatos programkínálatra lelhetnek az érdeklődők a Vigadó Kulturális és Civil Központ kínálatában. Az előttünk álló hetekben újra olyan előadók és programok érkeznek városunkba, melyeket többször örömmel fogadott a monori közönség.

Március 19-én Pál Feri atya előadását ezúttal a Városi Sportcsarnokban hallgathatják az érdeklődők. A mentálhigiénés szakember papi pályafutásának kezdetétől tart előadásokat pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében. Az utóbbi években közönsége rendszeresen megtöltötte a Vigadó Dísztermét; a nagyobb befogadóképességű, új helyszínre is gyorsan fogynak a belépőjegyek. Ugyanezen a héten, pénteken kerül sor a Suli Sakk Kupára, a helyi általános iskolák sakkversenyére. A verseny több éves múltra tekint vissza, jó hangulatú és szellemiségű délutánt tölthetnek el az iskolák csapatai.


 

Áprilisban a gyerekek és családok nagy kedvence az Alma együttes látogat Monorra az ezer pince városába. Ezúttal a Vigadó Dísztermét töltik meg zenével és kacagással, érdemes minél előbb gondoskodni a belépőjegyekről az érdeklődőknek! Április derekán folytatódik a Dumaszínház, Dombóvári István estjén az alacsony emberek dilemmáit elemzik majd sok humorral az előadók. Szintén a humor lesz a főszereplője Berecz András újabb monori fellépésének. A Kossuth-díjas előadóművész ezúttal a Barkács Lajcsi üdvözülése című önálló estjével érkezik hozzánk.

 

A május beköszöntével megkezdődnek az ingyenes szabadtéri programok Monoron. A második hétvégén, 12-én kerül sor a Strázsahegyi Tekerő amatőr terep-kerékpár versenyre, mely mindig nagy népszerűségnek örvend a helyi iskolások körében. Május 18-án érkezik városunkba Bor Ivó és párja Bor Virág. Nekik kiemelt szerep jut az idei boros programokon, egyjeles családi eseményre készül az ifjú pár. Május utolsó vasárnapján – a tavaly jól bevált uszoda melletti helyszínen – lesz a gyereknap; ezúttal egy kalózpartira várják a gyerekeket.


Június 9-én lesz a város legsokszínűbb eseménye, a Borvidékek Hétvégéje. A megújuló arculattal jelentkező programon idén is a kóstolhatják a 22 hazai borvidék kínálatát; a szervezők több kisebb pinceszínpaddal és változatos zenei kínálattal készülnek. Bor Ivó legénybúcsúja alkalmából a remek borokat több mint 30 pincében kínálják majd, az esti programot a Bikini együttes koncertje zárja! A tavaly életre hívott FröccsSzombatra három alkalommal is kilátogathatnak az érdeklődők. Első alkalommal június 23-án, Szent Iván éjjelén várják a vendégeket. A Szent Orbán téren a szervezők tervei szerint népi játékok, helyi zenekarok, tűzugrás és pincetúra is szerepel majd a programok között. A folytatás július 14-én Bor Ivóék lakodalma alkalmából lesz, melynek részleteiről hamarosan beszámolunk.

 

 

Sok humorral és színes programokkal teli hónapok várnak ránk idén tavasszal és nyáron is!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Tabuk nélkül a párkapcsolatról
| Rendezvények

Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Pilát Gábor előadása

Varázsének
| Rendezvények

Varázsének

Gyermekkoncert Weöres Sándor műveivel és rajzfilm részletekkel a Holló együttes közreműködésével

képmozaikok

galéria megtekintése
Az államalapítás ünnepe - 2011.08.20.Pleszkán Frigyes és barátainak koncertje - 2010.01.17.Húsvéti kézműves foglalkozás és a Kék kutya című mesejáték - 2013.03.26.Városi gyereknap - 2011.05.29.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.