Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Strázsahegyi Tekerő 2016

Idén is megrendezésre kerül a helyi tömegsport egyik legfontosabb eseménye a Strázsahegyi Tekerő. Az iskolák közötti egész éves játékos versengés kerékpáros versenye május 21-én 10 órától rajtol a jól bevált Bacchus téri helyszínen.

A nevezés május elejétől lehetséges az iskolai testnevelő tanároknál. Nevezési díjat idén sem kell fizetni, abban az esetben kérünk letéti díjat a rajtszámért, ha valaki a helyszínen nevez a versenyre. A 10 órakor kezdődő verseny pályáinak bejárására a rendezvény napján 9 órától van lehetőség. Nevezni bármilyen, a kresz előírásainak megfelelő és felkészített kerékpárral lehet, ezen kívül a fejvédő használata kötelező.

Óvodás kortól várunk minden résztvevőt, egészen „master” kategóriáig. A verseny ideje alatt vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal várjuk az érdeklődőket a Bacchus téren. A versenyre az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tudnak regisztrálni: jelentkezési lap.

A részletes versenykiírás az alábbi linkre kattintva tölthető le: versenykiírás!


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Caramel koncert
| Rendezvények

Caramel koncert

Molnár Ferenc Caramel első monori koncertjével folytatódik az élő koncertek sora!

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Cseh Tamás emlékest a Vodku Zenekarral - 2011.11.11.Ünnepi megemlékezés - 2008.10.23.Veterán autó kiállítás - 2012.05.26.Újévi operett - 2011.01.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.