Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Játékos Tudomány


2018. március 5-10. -
Művelődési Ház

 

Ismét Monorra látogat a „Játékos Tudomány” kiállítás! Az egy hetes eseménnyel városunk is csatlakozik a kormány 2018 - a Családok éve országos programsorozathoz!Játékos formában ismerkedhetnek meg a gyerekek a fizika csodáival a Művelődési Házba érkező kiállításon március 5-10. között. Öveges professzor kísérleteinek segítségével a természet törvényeit és fizikai jelenségeit próbálhatják ki szokatlan és látványos formában!

 A kiállítás öt részre különül el: 1, Érdekes jelenségeket (gravitáció, fény, hang, elektromosság, mágnesesség) játékosan bemutató eszközök. 2, Ügyességet, gyorsaságot, koncentrációt próbára tevő játékok. 3, Illúziók, csalafinta képek galériája. 4, Ördöglakatok és logikai játékok. 5, Otthon saját kezűleg elkészíthető kísérletek bemutatója.

 

A kiállítást „rendhagyó fizikaóra” keretében ajánljuk általános és középiskolás osztályoknak! A kiállításra a belépődíj 400 forint.  Várjuk osztályok, csoportok jelentkezését!  Jegyrendelés, információ  a www.vigadokft.hu honlapon, a 06-29/413-212-es telefonszámon, vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Játékos Tudomány
| Rendezvények

Játékos Tudomány

Játékos formában ismerkedhetnek meg a gyerekek a fizika csodáival a Művelődési Házba érkező kiállításon március 5-10. között

Megemlékezés
| Rendezvények

Megemlékezés

A Kommunista Diktatúra Áldozatainak Emléknapja alkalmából

képmozaikok

galéria megtekintése
Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.MAGNA CUM LAUDE - 2013.05.24.Helytörténeti előadássorozat - Dr. Csáki Tibor előadása - 2009.03.10.Három a magyar igazság!
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.