Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Játékos Tudomány


2018. március 5-10. -
Művelődési Ház

 

Ismét Monorra látogat a „Játékos Tudomány” kiállítás! Az egy hetes eseménnyel városunk is csatlakozik a kormány 2018 - a Családok éve országos programsorozathoz!Játékos formában ismerkedhetnek meg a gyerekek a fizika csodáival a Művelődési Házba érkező kiállításon március 5-10. között. Öveges professzor kísérleteinek segítségével a természet törvényeit és fizikai jelenségeit próbálhatják ki szokatlan és látványos formában!

 A kiállítás öt részre különül el: 1, Érdekes jelenségeket (gravitáció, fény, hang, elektromosság, mágnesesség) játékosan bemutató eszközök. 2, Ügyességet, gyorsaságot, koncentrációt próbára tevő játékok. 3, Illúziók, csalafinta képek galériája. 4, Ördöglakatok és logikai játékok. 5, Otthon saját kezűleg elkészíthető kísérletek bemutatója.

 

A Játékos Tudomány kiállításra várjuk az egyéni látogatókat és csoportokat is, a belépőjegy ára egységesen 400 forintos. 
Megtekinthető a monori Művelődési Házban (Bocskai utca 1.)
március 5-től 10-ig, minden nap 8-17 óra között.


A kiállítást „rendhagyó fizikaóra” keretében ajánljuk általános és középiskolás osztályoknak!

Várjuk
csoportok jelentkezését!, a kísérők belépése ingyenes!

Időpontfoglalás, információ a www.vigadokft.hu honlapon,
a 06-29/413-212-es telefonszámon,
vagy a
vigado@vigadokft.hu e-mail címen.Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
KARTHAGO koncert Monoron
| Rendezvények

KARTHAGO koncert Monoron

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
MAGNA CUM LAUDE - 2013.05.24.Városi ünnepség - 2009.10.23.Bartos Erika meseíró diavetítése - 2009.03.06.Berecz András estje - 2011.10.07.Népzenei- és Néptánc Találkozó - 2011.09.17.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.