Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fergeteges Boogie-Woogie est

Közreműködik Dániel Balázs „Mr. Firehand" (zongora), Pleszkán Écska (ének), Gayer Ferenc (nagybőgő).
 

Dániel Balázs a boogie-woogie magyarországi nagykövete hazai sikerei mellett rangos külföldi zenei fesztiválok rendszeres fellépője. Balázs egyedi stílusával, kreatív ötleteivel és virtuóz előadásmódjával új színt visz a boogie-woogie világába.


Pleszkán Écska a heavy soul műfajt képviselő Soulbreakers zenekar énekesnője, Magyarország első női stand up társulatának alapítója és vezetője emellett báb- és koboldkészítő.


Gayer Ferenc 1986 óta vezetője a műfajteremtő Budapest Ragtime Band zenekarnak, akikkel augusztus 19-én a monori FröccsSzombaton is hatalmas sikert arattak!


Belépőjegyek elővételben (október 15-ig) 1.500.- forintos, teljes áron 2.000.- forintos áron kaphatóak. A résztvevők a koncertet követően vendégeink egy pohár monori borra!


Jegyrendelés, információ a www.vigadokft.hu honlapon,
a 06-29/413-212-es telefonszámon, vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
FröccsSzombat - Ivó és Virág lakodalma
| Rendezvények

FröccsSzombat - Ivó és Virág lakodalma

Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Köszönjük a nagy érdeklődést, a táborba több jelentkezőt fogadni nem tudunk. Köszönjük megértésüket!

képmozaikok

galéria megtekintése
Borvidékek Hétvégéje2 - 2013.06.8-9.Srankó Kacsó Róza ART és Cserhát díjas festőművészAz év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2012.06.24.Három a magyar igazság!Az X-faktor sztárjai Monoron - 2011.07.01.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.