Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bababörze és családi nap


A monor.imami.hu családi információs portál május 18-án Bababörzét és Családi napot szervez a Művelőési Házban!
Eladhatod kinőtt, már nem használt baba- és gyerekholmidat vagy vásárolhatsz kedvező áron más anyukáktól olyan holmikat, amire éppen most van szükségetek. A vásárra a belépés ingyenes!

Időpont: 2018. május 18. péntek 9-től 12-ig
Helyszín: Művelődési ház (Monor, Bocskai u. 1.)

További infók és jelentkezés árusításra:
http://monor.imami.hu/urlap/jelentkezes-2018-majus-18-i-bababorze-es-csaladi-napra

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Ír táncelőadás és táncház - 2010.03.12.Müller Péter előadása Férfiélet – női sors címmelVárosi Ünnepség - 2012.03.15. Művészeti napközis táborVárosi Ünnepség - 2012.03.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.