Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Monorra is ellátogat az Arany-busz

Arany János születésének bicentenáriumát ünnepeltük 2017-ben, ebből az alkalmából kezdett országjárásba az Arany-busz. A Petőfi Irodalmi Múzeum mozgókiállítása január 25-én érkezik városunkba.


A kiállítás Arany János életművét, költészetének máig ható erejét mutatja be versek, képek, relikviamásolatok, hang- és filmfelvételek segítségével. Az egyedi installációs elemek nem csupán különleges látványvilágot teremtenek, de segítik a szövegértelmezés, a befogadás folyamatát is. A busz melletti pihenőben a látogatóknak alkalma lesz Arany-köteteket lapozgatni, kvízeket kitölteni, szójátékokat játszani, és kipróbálhatják erejüket egy petrencés rúddal vagy egy malomkővel is.

A szervező Vigadó Kulturális és Civil Központ a leginkább méltó helyre, a Városi Könyvtár mellé várja az érdeklődőket január 25-én reggeltől délután 16 óráig. A kiállítás ingyenesen látogatható; napközben szervezett iskolai csoportok jelentkezését várják a 06-29/413-212-es telefonszámon. Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Irie Maffia koncert
| Rendezvények

Irie Maffia koncert

A népszerű zenekar Wake up! turnéja Monorra látogat!

Pál Feri újra Monoron!
| Rendezvények

Pál Feri újra Monoron!

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi ünnepség - 2009.10.23.Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Pest Megyei Pedagógus nap - 2009.06.05.Balázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.