Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bérelhető faházak

Bérelhető faházak

Bérelhető faházak

Cégünk új szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére. Az idei évtől bérelhető társaságunktól a 2011. adventjére készült öt darab árusító faház. A faházak fenyőből készültek, lazúrral kezeltek és bordó zsindellyel fedettek. Alapterületük 3x2 méter. A faházak egy darab kettős elosztóval és világítással ellátottak, eladói oldalán egy két méter széles pult alakítható ki.

A bérletet megelőzően a bérlővel minden esetben bérleti szerződést kötünk, mely tartalmazza a bérlő adatait, a bérleti és állítási díjat. A faházak szállítása és állítása kizárólag az általunk megbízott alvállalkozóval történhet!

Egy faház bérleti díja 8.000 Ft+ÁFA/nap (24 óra időtartamra). A faházat 12.000 Ft+ÁFA/faház díjért állítjuk, mely tartalmazza a Monorra szállítást és az állítás-bontás költségét. Monoron kívüli állítás esetén 240 Ft+ÁFA/km díjért szállítjuk.
A részletekért hívja a 06-29/410-409-es telefonszámot!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Augusztus végén Monorra érkezik a Karthago együttes!
| Hírek

Augusztus végén Monorra érkezik a Karthago együttes!

Az államalapítás ünnepe
| Rendezvények

Az államalapítás ünnepe

Augusztus 20-án ismét fesztiválhelyszínné változik a város központja, ahol a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki találhat kedvére való programot!

képmozaikok

galéria megtekintése
Koncert advent idején - 2012.12.14.Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.A Zene Világnapja - 2009.10.01Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Vigadó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.