Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, belépőjegyet rendelne az általunk szervezett előadásokra töltse ki a mellékelt űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tizedik évadát kezdi a Vigadó Kulturális és Civil Központ

Idén tíz éve, hogy Monor Város Önkormányzata megalapította a város kulturális életéért felelős Vigadó Nonprofit Kft.-t.  A 2006-2007-ben felújított, több mint száz éves Vigadó épületében és a város számos pontján igyekszünk élettel megtölteni városunk hétköznapjait.  

A folyamatosan új és megújuló rendezvényekre 2017. második felében is országosan elismert művészeket igyekeztünk Monorra hívni. A jól bevált programkínálat – szeptemberi szabadtéri programok, Monori Mikulás, adventi rendezvénysorozat, újévi koncertek –, mellett új műfaj, a stand-up comedy is bemutatkozik a Vigadó Dísztermének falain belül. Megemlékezünk az idén 70 éve született Máté Péterről, filmvetítést láthatnak egy manilai jótékonysági misszióról is.

Visszatérő vendégünk lesz Müller Péter egy bizonyosan teltházas előadással; Gayer Ferenc és Pleszkán Écskai egy fergeteges boogie-woogie esttel. Természetesen a gyerekek és idősebbek részére is kínálunk szórakozási lehetőséget szervezésünkben!

Reméljük, hogy minden kedves vendégünk talál kedvére való programot és segíthetünk szabadidejüket szórakoztatóan és hasznosan eltölteni Monoron az ezer pince városában! A 2017. év második felének programfüzete letölhető honlapunkról, vagy keressék irodáinkban, partnereinknél: 2017. II. félév.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Idősek világnapja
| Rendezvények

Idősek világnapja

A Vigadó Nonprofit Kft. ezúton hívja meg Önöket az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepségére

Tizedik évadát kezdi a Vigadó Kulturális és Civil Központ
| Hírek

Tizedik évadát kezdi a Vigadó Kulturális és Civil Központ

képmozaikok

galéria megtekintése
Képzőművészeti napközis tábor - 2012.07.9-13.Zongorát a városnak - átadás - 2008.11.14.Dr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.Hézső Ferenc kiállítása - 2012.11.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2009.06.14.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2017 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.