Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tizedik évadát kezdi a Vigadó Kulturális és Civil Központ

Idén tíz éve, hogy Monor Város Önkormányzata megalapította a város kulturális életéért felelős Vigadó Nonprofit Kft.-t.  A 2006-2007-ben felújított, több mint száz éves Vigadó épületében és a város számos pontján igyekszünk élettel megtölteni városunk hétköznapjait.  

A folyamatosan új és megújuló rendezvényekre 2017. második felében is országosan elismert művészeket igyekeztünk Monorra hívni. A jól bevált programkínálat – szeptemberi szabadtéri programok, Monori Mikulás, adventi rendezvénysorozat, újévi koncertek –, mellett új műfaj, a stand-up comedy is bemutatkozik a Vigadó Dísztermének falain belül. Megemlékezünk az idén 70 éve született Máté Péterről, filmvetítést láthatnak egy manilai jótékonysági misszióról is.

Visszatérő vendégünk lesz Müller Péter egy bizonyosan teltházas előadással; Gayer Ferenc és Pleszkán Écskai egy fergeteges boogie-woogie esttel. Természetesen a gyerekek és idősebbek részére is kínálunk szórakozási lehetőséget szervezésünkben!

Reméljük, hogy minden kedves vendégünk talál kedvére való programot és segíthetünk szabadidejüket szórakoztatóan és hasznosan eltölteni Monoron az ezer pince városában! A 2017. év második felének programfüzete letölhető honlapunkról, vagy keressék irodáinkban, partnereinknél: 2017. II. félév.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Pál Feri újra Monoron!
| Rendezvények

Pál Feri újra Monoron!

Monorra is ellátogat az Arany-busz
| Hírek

Monorra is ellátogat az Arany-busz

képmozaikok

galéria megtekintése
Halász Judit Csiribiri című élő koncertje - 2010.06.11.Hézső Ferenc kiállítása - 2012.11.Duna Szimfonikus Zenekar Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.Bartos Erika meseíró diavetítése - 2009.03.06.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.