Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Pályázat


A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. pályázatot hirdet  helyiség bérlésére étterem üzemeltetése céljából. A jelenleg Vigadó Étteremként működő, több mint 260 m2 összesített alapterületű helyiségeket határozott időre, öt év tartamra lehetséges bérbe venni, legkorábban március 1.-től.

A
pályázat benyújtásának módja, helye és ideje:
A pályázatot egy eredeti példányban cégszerűen aláírva, zárt borítékban kell benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat ÉTTEREM üzemeltetésére”.

 

A pályázatot személyesen vagy postai úton az alábbi névre, címre lehet benyújtani:

 

- postai úton: Vigadó Nonprofit Kft. 2200 Monor, Kossuth Lajos utca 65-67.
- személyesen: Vigadó Nonprofit Kft. titkárság, Monor, Kossuth Lajos utca 65-67. I. emelet

 

A pályázat beérkezésének határideje: 2018. február 8. 12.00 óra.

 
A pályázat pontszámait Monor Város Önkormányzatának képviselő-testülete, illetve annak illetékes Bizottsága állapítja meg, várhatóan a 2018. február 15-i soros képviselő-testületi ülésen.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a részletes pályázati kiírást és az elbírálás szempontjait az alábbi linkre kattintva tölheti le:
Pályázati felhívás étterem üzemeltetésére.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Tabuk nélkül a párkapcsolatról
| Rendezvények

Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Pilát Gábor előadása

Caramel koncert
| Rendezvények

Caramel koncert

Molnár Ferenc Caramel első monori koncertjével folytatódik az élő koncertek sora!

képmozaikok

galéria megtekintése
Jófej pelyhekKeresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Ünnepi megemlékezés - 2011.10.23.Pest Megyei MÁV Szimfonikusok és a Forrás kórus koncertje - 2011.12.16.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.