Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Faces of love

„Faces of love – A szeretet arcai” címmel egy jótékonysági misszióról szóló díjnyertes dokumentumfilmet vetítenek a Vigadó Dísztermében október 13-án. 1997 októberében a magyar Fabian Edit Mirjam és a francia Sophie nővér alapították az ACAY missziót Manilában, a Fülöp-szigetek fővárosában. A közösség küldetése a mai napig ugyanaz: reményt adni azoknak, akiket minden reménytől megfosztottak.

 

Vajon mire elég 30 euro, kilencezer-párszáz forint? Az ACAY misszióban ebből az összegből, egy egész hónapig él egy fiatal Manilában! Vajon mi, a keresztény Európában, hiszünk-e igazán abban, hogy a világ minden változása ellenére léteznek olyan alapvető értékek, melyek képesek tartást és reményt adni életünknek?

 

 

 

A II. Ars Sacra Filmfesztiválon az egész estés dokumentumfilm kategóriában nyertes film bemutatja azt a hitből fakadó, mély elkötelezettséget és erőt, mely a misszió nővéreinek munkájából ered s mellyel fiatalok életét mentik meg nap mint nap.

 

A feliratos film vetítését követően, kötetlen beszélgetés az alkotókkal. A vetítés során befizetett adományokból a misszió munkáját segítjük majd. A részvétel csoportoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Egyéni érdeklődők jelképes, 500 forintos támogatójegyet válthatnak a rendezvényre.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Programajánló a második félévre
| Hírek

Programajánló a második félévre

Ingyenes családi események, adventi programsorozat, zenei koncertek, változatos előadások, mozi és országosan ismert táncszínházi előadások!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Nagy Péter zongoraestje - 2010.05.25.Jófej pelyhekBalázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.Liudmila Agafonova kiállítása - 2009.08.Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.