Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, belépőjegyet rendelne az általunk szervezett előadásokra töltse ki a mellékelt űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bemutatkozás

A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Monor város közművelődésért felelős cége, egyszemélyes tulajdonosunk Monor Város Önkormányzata. Mint ilyen felelünk a város és környékének kulturális programjaiért, azok tervezésétől a teljes lebonyolításig. Társaságunk székhelye az európai uniós pályázati pénzből 2006 2007 ben felújított, közel 100 éve épült patinás Vigadó épülete a város szívében.

Emellett telephelyünk a szintén felújított Művelődési Ház, mely a helyi civil és nyugdíjas szervezetek központja lett. Célunk a két épület lehető legszélesebb körű kulturális célú kihasználása. Ennek érdekében színes sokrétű előadásokat szervezünk egész évben.

Fennállásunk első évében – a teljesség igénye nélkül – fellépett nálunk: a Budapesti Filharmóniai Társaság, a MÁV Szimfonikus Zenekar, Mocsári Károly zongoraművész, a Somogyi Vonósnégyes, a Mikroszkóp színpad művészei, a Myrtill Jazz Quartett, Földes László HOBO, a Csík zenekar, Hűvösvölgyi Ildikó, Vikidál Gyula, Qian Zhou kínai származású hegedűvirtuóz.

Folyamatosan rendezünk és helyet adunk kiállításoknak, partnereinkkel életre keltettük a Közös nevező című kiállítássorozatot, mely monori és Monorhoz kötődő művészek műveit mutatja be.

Ennek kapcsán alakítottuk ki folyosógalériánkat, a kor követelményeinek megfelelő függesztőrendszerrel, világítással és riasztóberendezéssel. Dísztermünk kiváló akusztikája lehetővé teszi komolyzenei hangversenyek folyamatos megrendezését, mely egyedülálló lehetőség Pest megye ezen régiójában.
 

Jól felszerelt, korszerű számítógépes oktatóteremben folyamatos, saját képzéseket indítunk idén ősztől, emellett külsős cégek is rendszeresen tartanak itt továbbképzéseket alkalmazottaiknak.

Légkondicionált előadó és oktatótermeinkben vállaljuk tanfolyamok, oktatások, közgyűlések bemutatók lebonyolítását.

Lehetőséget biztosítunk terem – és eszközbérletre; helyi szervezeteknek és rendszeres bérlőinknek kedvezménnyel is. Ezen felül fénymásolási, ingyenes internethasználati, nyomtatási szolgáltatást is kínálunk. Vállaljuk céges és családi rendezvények, konferenciák, gyermekzsúrok szervezését igény szerinti programokkal, büfével.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak szeretné közelebbről megismerni a monori Vigadót, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Faces of love
| Rendezvények

Faces of love

A szeretet arcai - a pokolból ki emel fel? című dokumentumfilm vetítése

Srankó Kacsó Róza kiállításának megnyitója
| Rendezvények

Srankó Kacsó Róza kiállításának megnyitója

A közös nevező kiállítás-sorozat október havi kiállítása

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi kiállítás - 2010. adventAngyali üdvözlet 2014Városi Gyereknap - 2013.05.26.Suli Sakk KupaPest Megyei
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2017 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.